Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.total_cost }} {{ order.discounted_cost }}

Τα Top Trends του Φθινοπώρου – Lips on fire
15/09/2021

Τα Top Trends του Φθινοπώρου – Lips on fire

Το κραγιόν κάνει την επιστροφή του αυτό το φθινόπωρο. Οι έντονες αποχρώσεις έρχονται να ισορροπήσουν σε συνδυασμό με το μίνιμαλ μακιγιάζ που πρωταγωνιστούσε στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα. Το κόκκινο μας ξεσηκώνει και μας μεταφέρει σε μία χαρούμενη διάσταση με disco και glam διάθεση.

 

Lipstick is Back!

Όσο πιο κόκκινο τόσο το καλύτερο. Το κραγιόν κάνει την επιστροφή του και το κόκκινο ως μία κλασική επιλογή χαρίζει ομορφιά και συνθέτει ένα μοναδικό look.

 

 


 

 

 

 

 

  • Maxi Lipstick No. 251, της Lovie Cosmetics

Maxi-lip ™ σταθεροποιημένο φυσικό ολιγοπεπτίδιο που ενεργοποιεί τη σύνθεση του φυσικού κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος. Οι κλινικές μελέτες δείχνουν σημαντική αύξηση στον όγκο, την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα των χειλιών καθώς και βελτίωση του περιγράμματος. Με Έλαιο Σταφυλιού & Αβοκάντο επαναφέρουν τη φυσική ελαστικότητα των χειλιών  και προστατεύουν από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Η Βιταμίνη Ε προσφέρει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.

 

  • Red Full Lips

Κόκκινα σαγηνευτικά χείλη. Η αγαπημένο απόχρωση όλων των γυναικών είναι η ώρα και πάλι να επιστρέψει.

 

  • No 358 Matte Liquid Lipstick Ruby Rose

Κρεμώδες ματ κραγιόν με απαλή υφή. Παρέχει υψηλή καλυπτικότητα και μεγάλη διάρκεια. Προσφέρει απαλά και ενυδατωμένα χείλη. Cruelty free.

 

  • Sugar Plum Lips

Το έντονο βαθύ κόκκινο κραγιόν είναι η ιδανική απόχρωση για αυτό το φθινόπωρο. Χαρίζει ένα look αισθησιακό και δυναμικό.

 

  • Matte Κραγιόν Lovie No. 219, της Lovie Cosmetics

Oι λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη λειαίνονται αισθητά λόγω των μικροσφαιριδίων υαλουρονικού οξέος, ενώ χάρη στη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν προλαμβάνεται ο σχηματισμός νέων ρυτίδων. Το Έλαιο Argan έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ (Ω6 λιπαρό οξύ) που βοηθούν τα χείλη να διατηρούν την ελαστικότητά τους και χαρίζουν απαλή και μεταξένια αίσθηση. Ταυτόχρονα, οι πολυφαινόλες  και οι τοκοφερόλες προστατεύουν από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών και την πρόωρη γήρανση.

 

  • Περίγραμμα Mon Amour

Τα καλοσχηματισμένα χείλη μας σαγηνεύουν και τραβούν πάντα τα βλέμματα, γι’ αυτό το περίγραμμα είναι ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεται.

 

  • Μολύβι ματιών & χειλιών Νο. 15 & 42

Τα αγαπημένα των influencers! Τα μολύβια ματιών & χειλιών χαρίζουν ένα υπέροχο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί και είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα.

 

  • Ματ κραγιόν Lovie no 201

Με μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος που σε συνδυασμό με την ικανότητα του υαλουρονικού οξέος να συγκρατεί έως 1000 φορές το βάρος του σε υγρασία, οι λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη λειαίνονται αισθητά ενώ χάρη στην βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν προλαμβάνεται ο σχηματισμός νέων ρυτίδων.

 

Προτάσεις στο στυλ σου!

Μολύβι Ματιών & Χειλιών Νο. 15 Lovie 1.5gr
Μολύβι Ματιών & Χειλιών Νο. 42 Lovie 1.5gr