Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.total_cost }} {{ order.discounted_cost }}

Τα Top Trends του Φθινοπώρου – Eyes Only
18/10/2020

Τα Top Trends του Φθινοπώρου – Eyes Only

Το φθινόπωρο ξεκίνησε και εμείς γεμάτες αισιοδοξία είμαστε έτοιμες ή έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Οι τάσεις του φθινοπώρου είναι πλέον γεγονός και θα μας συντροφεύουν και τον χειμώνα που ακολουθεί. Τα νέα make-up trends χαρακτηρίζονται από τα έντονα και τολμηρά χρώματα και αφήνοντας πίσω τους το minimal μακιγιάζ. Glam, Bold, Pop: επιλέξτε ένα ultra - glam look ή ένα έντονο χρώμα που θα κάνει το minimal μακιγιάζ σας να ξεχωρίζει.

 

Έντονες Βλεφαρίδες με Όγκο και Μήκος

Η επανάσταση της βλεφαρίδας!  Από τη μία, με τους γάμους και τις βαπτίσεις να έχουν πάρει φωτιά το καλοκαίρι και από την άλλη, τις μάσκες να χαλούν το μακιγιάζ, οι ψεύτικες βλεφαρίδες ήρθαν για να σώσουν την κατάσταση.

 

 


 

 

 

  •  Βλεφαρίδες Tούφες Long 14mm

Βλεφαρίδες Τούφες Long 14mm από φυσική τρίχα για να σας χαρίσουν το τέλειο βλέμμα που μαγνητίζει ακόμα και όταν φοράτε μάσκα.

 

  •  Γεμάτες Βλεφαρίδες με Όγκο και Μήκος

Η δύναμη μίας καλής Mascara είναι αρκετά μεγάλη ακόμη και με ένα πέρασμα. Αν αυτό γίνει με το σωστό τρόπο, μπορεί να χαρίσει το ιδανικό μακιγιάζ: φυσικές, μακριές βλεφαρίδες για ένα έντονο βλέμμα.

 

  • Mascara Big Lashes, της Lovie Cosmetics

Με φυσικό κερί μέλισσας για ενυδάτωση και λάμψη. Χάρη στο μοναδικό πινέλο σιλικόνης δεν δημιουργεί κόμπους.  Διαθέτει ειδικές ακίδες για extra όγκο , μήκος & έντονη  καμπύλη των  βλεφαρίδων. Made in Greece.

 

  •  Cat-eye και Kitten-Eye

Αν και πλέον κλασικό, το cat-eye δεν σταματά να σαγηνεύει. Το kitten-eye είναι η νέα τάση. Μία μικρή κοντή γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού είναι αρκετή για να δημιουργήσετε ένα φτερό με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

 

  • Artistry - Carbon Black Liquid Eyeliner Pen 1ml

Επιλέξτε το Carbon Black Liquid Eyeliner Pen με μύτη ακριβείας για να σχεδιάσετε εύκολα το πιο όμορφο φτερό. Περιέχει Πανθενόλη και Αλόη, ενώ έχει διάρκεια μέχρι και 24 ώρες.  Water Based-Vegan Formula-Paraben Free. Dermatologically & Ophthalmologically tested. Cruelty FREE. Made in Germany.

 

  • Graphic Liner

Make it Pop! Για μάτια που πραγματικά ξεχωρίζουν σχεδιάστε γραμμές με έντονα χρώματα και δώστε το minimal look άλλη διάσταση.

 

  • Eye & Lip Pencil No. 6 & No. 8, της Lovie Cosmetics

Μολύβια ματιών και χειλιών, σε διαφορετικές αποχρώσεις. Χαρίζουν ματ αποτέλεσμα και έχουν μεγάλη διάρκεια. Made in E.U.

 

  • Brow Power

Το νέο trend που θα λατρέψετε για την περίοδο Φθινόπωρο – Χειμώνας απαιτεί φρύδια φυσικά και γεμάτα. Το μόνο που χρειάζεσαι για το ιδανικό μακιγιάζ είναι ένα κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις.

 

  • Eyebrow Pen Brow Lift Tattoo - Nude Brown

Το Eyebrow Pen Brow Lift Tattoo θα σας λύσει τα χέρια! Με τρία tips για να δημιουργεί το εφέ της φυσικής τρίχας. Περιέχει Πανθενόλη και Αλόη για ενυδάτωση, ενώ έχει διάρκεια μέχρι και 8 ώρες. Αν και εύκολο ως προς την αφαίρεση του, αυτό το Eyebrow Pen δεν μουτζουρώνει και είναι αδιάβροχο. Το σημαντικότερο; Είναι cruelty free και vegan friendly χάρη στη μοναδική του φόρμουλα με βάση το νερό. Made in Germany.

Προτάσεις στο στυλ σου!

Carbon Black Liquid Eyeliner Pen Lovie - Artistry 1ml
Eyebrow Pen 3-Point Tip/Brow Lift Tattoo Lovie - Nude Hazelnut 1ml