Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.total_cost }} {{ order.discounted_cost }}

Όροι χρήσης / Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα (εφεξής Ιστοσελίδα) και το ηλεκτρονικό κατάστημα (Κατάστημα) της Lovie Cosmetics . 
 
Η Iστοσελίδα  www.lovie.gr  αποτελεί: ένα δικτυακό χώρο ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων μακιγιάζ, μανικιούρ/πεντικιούρ, αξεσουάρ ομορφιάς και γενικότερα προϊόντων προσωπικής φροντίδας και περιποίησης προσώπου και σώματος της Εισαγωγικής/Εξαγωγικής και Εμπορικής επιχείρησης «Χρήστος Αυγέρης & Σια Ε.Ε.» που εδρεύει στον Άλιμο Αττικής. 
Σκοπός της Ιστοσελίδας είναι να παρέχει ένα ενημερωτικό και προσιτό περιβάλλον για τον επισκέπτη, ενώ το Κατάστημα προσφέρει ένα εύχρηστο, ιδιωτικό αγοραστικό online τόπο για τον χρήστη.  Λειτουργικό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, το Κατάστημα προσφέρει μια γκάμα προϊόντων πλουσιότερη και από ένα κατάστημα λιανικής με προσφορές και προτάσεις περιποίησης και ομορφιάς για τις πιο ελκυστικές, έξυπνες και trendy αγορές. 
 
Επιδίωξη της Lovie Cosmetics («εμείς», «εμάς», «μας») είναι κάθε επισκέπτης της Ιστοσελίδας («εσείς», «εσάς», «σας») να πραγματοποιήσει μια ευχάριστη όσο και ασφαλή περιήγηση και συμφέρουσα όσο και απόλυτα ικανοποιητική αγορά. Για τούτο, καθιερώσαμε τους όρους χρήσης που ακολουθούν, ούτως ώστε όλοι μας (εμείς και εσείς) να γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά που απορρέουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας και του Καταστήματος. 
Με τη χρήση της Ιστοσελίδας ή/και του Καταστήματος εσείς συμφωνείτε ρητά και ανεπιφύλακτα να δεσμεύεστε από τους όρους που αναγράφονται πιο κάτω. Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν αλλαγές στην Ιστοσελίδα ή/και το Κατάστημα, στους Όρους Χρήσης, ή στην πολιτική και τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που διέπουν αυτή την Ιστοσελίδα οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Συστήνουμε λοιπόν να μελετήσετε τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις και περιοδικά να τους ξανασυμβουλεύεστε ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.  
 
Περιεχόμενο  
 
Η Ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες, δεδομένα, λογισμικά, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο, κείμενα, εικόνες, ήχους κλπ (εφεξής «Περιεχόμενο»).Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε, τροποποιήσετε, διαγράψετε, προσθέσετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, διαπραγματευτείτε ή με οποιονδήποτε τρόπο εκμεταλλευτείτε κανένα από αυτό ή μέρος αυτού. 
Η απόδοση των χρωμάτων των προϊόντων μας έχει αποδοθεί με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια στην Ιστοσελίδα. Εν τούτοις, δεν εγγυώμεθα την ακριβή εμφάνιση των χρωμάτων σε διαφορετικές οθόνες, όπως επίσης και την απόλυτη απεικόνιση του φυσικού χρώματος του προϊόντος. Όπως επίσης δεν εγγυώμεθα ότι η περιγραφή του προϊόντος είναι ακριβής, πλήρης και αλάνθαστη. Εάν το προϊόν που προσφέρεται από την Ιστοσελίδα, δεν σας ικανοποιεί , η μόνη αποδεκτή διαδικασία επιστροφής του είναι μόνον για τους λόγους και με τους όρους Επιστροφής όπως περιγράφεται στην ενότητα  Τρόποι Συνεργασίας. 
 
Ο Λογαριασμός σας 
 
Η χρήση της Ιστοσελίδας προϋποθέτει ότι συμφωνείτε: (α) να παρέχετε αληθείς, ακριβείς, πλήρεις και ισχύουσες προσωπικές πληροφορίες όπως απαιτεί η φόρμα στοιχείων για το λογαριασμό σας (εφεξής ο «Λογαριασμός» μου) και (β) να ενημερώνετε άμεσα τα στοιχεία αυτά εάν και εφόσον υπάρχει κάποια αλλαγή. Η παροχή από πλευράς σας μη ορθών, ανακριβών, ελλιπών ή άκυρων πληροφοριών και στοιχείων επιφέρει την αναστολή ή ακύρωση του λογαριασμού σας και την απαγόρευση χρήσης της Ιστοσελίδας μας.Τα στοιχεία του Λογαριασμού σας υπάγονται στις διατάξεις των κανονισμών των Προσωπικών Δεδομένων ως περιγράφονται πιο κάτω. 
 
H χρήση του Προσωπικού σας Κωδικού (Password) αποτελεί προσωπική σας ευθύνη καθώς και οποιαδήποτε αγοραστική δραστηριότητα με τη χρήση του. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του. 
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ  
 
ΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΜΕΣΗ ‘Η ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΔΙΚΉ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΒΛΑΒΗ, ΖΗΜΙΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ 1) ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΜΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, 2) ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ, 3) ΚΕΙΜΕΝΑ ‘Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η 4) ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΌ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Συμφωνείτε ότι απαλλάσσετε εμάς, τους συνεργάτες , τους αντιπροσώπους, τους διευθύνοντες και το προσωπικό μας από κάθε απαίτηση ή αξίωση παντός τρίτου εξ αιτίας παντός Περιεχομένου που εσείς υποβάλλετε, αποστέλλετε ή μεταδίδετε μέσω της Ιστοσελίδας, της χρήσης σας της Ιστοσελίδας, τη σχέση σας με την Ιστοσελίδα, την παραβίαση εκ μέρους σας των Όρων Χρήσης, ή την παραβίαση των οποιωνδήποτε δικαιωμάτων. 
 
 Ηλεκτρονική Επικοινωνία 
 
Η επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα/Κατάστημα ή/και η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) προς εμάς αποτελεί ηλεκτρονική επικοινωνία και αυτομάτως συμφωνείτε ότι μας επιτρέπεται να επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας ηλεκτρονικά. Αυτή η επικοινωνία θα γίνει μέσω e-mail ή ανακοινώσεων μέσω της Ιστοσελίδας δηλ. ηλεκτρονικά. Η αποδοχή σας της χρήσης της ηλεκτρονικής επικοινωνίας επιβεβαιώνει την συμφωνία σας ότι οποιεσδήποτε συμφωνίες, ανακοινώσεις, ειδοποιήσεις και γενικότερα επικοινωνίες με αυτό τον τρόπο πληρούν όλες τις νομικές προϋποθέσεις της γραπτής επικοινωνίας.   
 
Θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας 
 
Η Lovie Cosmetics θεωρεί τις πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της, πνευματικής της ιδιοκτησία της και επιτρέπει την αναδημοσίευση αυτών μόνον στην περίπτωση που δεν υπάρχει καμιά αλλοίωση αυτών και αναφέρεται η ακριβής πηγή προέλευσης. 
Τα λογότυπα και οι εικόνες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα δεν δύνανται να χρησιμοποιηθούν σε καμιά περίπτωση άνευ της γραπτής άδειας της Εταιρείας μας προς τούτο. Η Lovie Cosmetics επιφυλάσσεται του δικαιώματος της για προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όποιων παραβιάσουν τα δικαιώματα της πνευματικής της ιδιοκτησίας. 
 
Προσωπικά Δεδομένα 
 
Προσωπικές πληροφορίες που δίνετε για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας όπως προσωπικά σας στοιχεία, τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ όπως επίσης και η δημιουργία προσωρινών αρχείων (cookies) χρησιμοποιούνται από την εταιρίας μας και μόνον για την δική σας εξυπηρέτηση και για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Σε καμιά περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή παραχωρούνται σε τρίτα άτομα για οποιονδήποτε σκοπό εμπορικό ή άλλο. 

Χρήση Προϊόντων 
 
Πολλά από τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημά μας προορίζονται για επαγγελματίες και ή χρήση τους απαιτεί εμπειρία, τεχνογνωσία ή εξειδικευμένες γνώσεις. Ουδεμία ευθύνη θα φέρουμε για τη μη ορθή χρήση των προϊόντων η οποία πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη σας. Για τον ίδιο λόγο ουδεμία επιστροφή προϊόντος θα γίνεται αποδεκτή για λόγους μη δυνατότητας χρήσης ή επιθυμητών αποτελεσμάτων του προϊόντος για σας.   
 
Ισχύουσα Νομοθεσία και Λύση Διαφορών 
 
Τα νομικά θέματα που σχετίζονται ή ενδεχομένως θα προκύψουν με τη χρήση της Ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού Καταστήματος της Εταιρίας μας, καθώς και τυχόν ερωτήματα θα ερμηνεύονται σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία, εκτός εάν υπάρχει σχετική πρόβλεψη για το αντίθετο. Όποια διαφορά προκύπτει σχετικά με τους παρόντες Όρους και Συμφωνίες ή από τη χρήση της ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού Καταστήματος θα υπάγεται στη δικαιοδοσία των Ελληνικών δικαστηρίων και μόνον. Η χρήση της παρούσης ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού Καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή της δικαιοδοσίας των Ελληνικών δικαστηρίων για οποιαδήποτε διαφωνία και διαφορά.