Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.total_cost }} {{ order.discounted_cost }}

Όροι χρήσης / Πολιτική Απορρήτου - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι Χρήσης

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα (εφεξής Ιστοσελίδα) και το ηλεκτρονικό κατάστημα (Κατάστημα) της Lovie Cosmetics . 
 
Η Iστοσελίδα  www.lovie.gr  αποτελεί: ένα δικτυακό χώρο ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων μακιγιάζ, μανικιούρ/πεντικιούρ, αξεσουάρ ομορφιάς και γενικότερα προϊόντων προσωπικής φροντίδας και περιποίησης προσώπου και σώματος της Εισαγωγικής/Εξαγωγικής και Εμπορικής επιχείρησης «Χρήστος Αυγέρης & Σια Ε.Ε.» που εδρεύει στον Άλιμο Αττικής. 
Σκοπός της Ιστοσελίδας είναι να παρέχει ένα ενημερωτικό και προσιτό περιβάλλον για τον επισκέπτη, ενώ το Κατάστημα προσφέρει ένα εύχρηστο, ιδιωτικό αγοραστικό online τόπο για τον χρήστη.  Λειτουργικό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, το Κατάστημα προσφέρει μια γκάμα προϊόντων πλουσιότερη και από ένα κατάστημα λιανικής με προσφορές και προτάσεις περιποίησης και ομορφιάς για τις πιο ελκυστικές, έξυπνες και trendy αγορές. 
 
Επιδίωξη της Lovie Cosmetics («εμείς», «εμάς», «μας») είναι κάθε επισκέπτης της Ιστοσελίδας («εσείς», «εσάς», «σας») να πραγματοποιήσει μια ευχάριστη όσο και ασφαλή περιήγηση και συμφέρουσα όσο και απόλυτα ικανοποιητική αγορά. Για τούτο, καθιερώσαμε τους όρους χρήσης που ακολουθούν, ούτως ώστε όλοι μας (εμείς και εσείς) να γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά που απορρέουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας και του Καταστήματος. 
Με τη χρήση της Ιστοσελίδας ή/και του Καταστήματος εσείς συμφωνείτε ρητά και ανεπιφύλακτα να δεσμεύεστε από τους όρους που αναγράφονται πιο κάτω. Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν αλλαγές στην Ιστοσελίδα ή/και το Κατάστημα, στους Όρους Χρήσης, ή στην πολιτική και τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που διέπουν αυτή την Ιστοσελίδα οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Συστήνουμε λοιπόν να μελετήσετε τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις και περιοδικά να τους ξανασυμβουλεύεστε ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.  
 
Περιεχόμενο  
 
Η Ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες, δεδομένα, λογισμικά, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο, κείμενα, εικόνες, ήχους κλπ (εφεξής «Περιεχόμενο»).Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε, τροποποιήσετε, διαγράψετε, προσθέσετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, διαπραγματευτείτε ή με οποιονδήποτε τρόπο εκμεταλλευτείτε κανένα από αυτό ή μέρος αυτού. 
Η απόδοση των χρωμάτων των προϊόντων μας έχει αποδοθεί με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια στην Ιστοσελίδα. Εν τούτοις, δεν εγγυώμεθα την ακριβή εμφάνιση των χρωμάτων σε διαφορετικές οθόνες, όπως επίσης και την απόλυτη απεικόνιση του φυσικού χρώματος του προϊόντος. Όπως επίσης δεν εγγυώμεθα ότι η περιγραφή του προϊόντος είναι ακριβής, πλήρης και αλάνθαστη. Εάν το προϊόν που προσφέρεται από την Ιστοσελίδα, δεν σας ικανοποιεί , η μόνη αποδεκτή διαδικασία επιστροφής του είναι μόνον για τους λόγους και με τους όρους Επιστροφής όπως περιγράφεται στην ενότητα  Τρόποι Συνεργασίας. 
 
Ο Λογαριασμός σας 
 
Η χρήση της Ιστοσελίδας προϋποθέτει ότι συμφωνείτε: (α) να παρέχετε αληθείς, ακριβείς, πλήρεις και ισχύουσες προσωπικές πληροφορίες όπως απαιτεί η φόρμα στοιχείων για το λογαριασμό σας (εφεξής ο «Λογαριασμός» μου) και (β) να ενημερώνετε άμεσα τα στοιχεία αυτά εάν και εφόσον υπάρχει κάποια αλλαγή. Η παροχή από πλευράς σας μη ορθών, ανακριβών, ελλιπών ή άκυρων πληροφοριών και στοιχείων επιφέρει την αναστολή ή ακύρωση του λογαριασμού σας και την απαγόρευση χρήσης της Ιστοσελίδας μας.Τα στοιχεία του Λογαριασμού σας υπάγονται στις διατάξεις των κανονισμών των Προσωπικών Δεδομένων ως περιγράφονται πιο κάτω. 
 
H χρήση του Προσωπικού σας Κωδικού (Password) αποτελεί προσωπική σας ευθύνη καθώς και οποιαδήποτε αγοραστική δραστηριότητα με τη χρήση του. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του. 
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ  
 
ΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΜΕΣΗ ‘Η ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΔΙΚΉ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΒΛΑΒΗ, ΖΗΜΙΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ 1) ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΜΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, 2) ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ, 3) ΚΕΙΜΕΝΑ ‘Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η 4) ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΌ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Συμφωνείτε ότι απαλλάσσετε εμάς, τους συνεργάτες , τους αντιπροσώπους, τους διευθύνοντες και το προσωπικό μας από κάθε απαίτηση ή αξίωση παντός τρίτου εξ αιτίας παντός Περιεχομένου που εσείς υποβάλλετε, αποστέλλετε ή μεταδίδετε μέσω της Ιστοσελίδας, της χρήσης σας της Ιστοσελίδας, τη σχέση σας με την Ιστοσελίδα, την παραβίαση εκ μέρους σας των Όρων Χρήσης, ή την παραβίαση των οποιωνδήποτε δικαιωμάτων. 
 
 Ηλεκτρονική Επικοινωνία 
 
Η επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα/Κατάστημα ή/και η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) προς εμάς αποτελεί ηλεκτρονική επικοινωνία και αυτομάτως συμφωνείτε ότι μας επιτρέπεται να επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας ηλεκτρονικά. Αυτή η επικοινωνία θα γίνει μέσω e-mail ή ανακοινώσεων μέσω της Ιστοσελίδας δηλ. ηλεκτρονικά. Η αποδοχή σας της χρήσης της ηλεκτρονικής επικοινωνίας επιβεβαιώνει την συμφωνία σας ότι οποιεσδήποτε συμφωνίες, ανακοινώσεις, ειδοποιήσεις και γενικότερα επικοινωνίες με αυτό τον τρόπο πληρούν όλες τις νομικές προϋποθέσεις της γραπτής επικοινωνίας.   
 
Θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας 
 
Η Lovie Cosmetics θεωρεί τις πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της, πνευματικής της ιδιοκτησία της και επιτρέπει την αναδημοσίευση αυτών μόνον στην περίπτωση που δεν υπάρχει καμιά αλλοίωση αυτών και αναφέρεται η ακριβής πηγή προέλευσης. 
Τα λογότυπα και οι εικόνες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα δεν δύνανται να χρησιμοποιηθούν σε καμιά περίπτωση άνευ της γραπτής άδειας της Εταιρείας μας προς τούτο. Η Lovie Cosmetics επιφυλάσσεται του δικαιώματος της για προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όποιων παραβιάσουν τα δικαιώματα της πνευματικής της ιδιοκτησίας. 
 

Χρήση Προϊόντων 
 
Πολλά από τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημά μας προορίζονται για επαγγελματίες και ή χρήση τους απαιτεί εμπειρία, τεχνογνωσία ή εξειδικευμένες γνώσεις. Ουδεμία ευθύνη θα φέρουμε για τη μη ορθή χρήση των προϊόντων η οποία πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη σας. Για τον ίδιο λόγο ουδεμία επιστροφή προϊόντος θα γίνεται αποδεκτή για λόγους μη δυνατότητας χρήσης ή επιθυμητών αποτελεσμάτων του προϊόντος για σας.   
 
Ισχύουσα Νομοθεσία και Λύση Διαφορών 
 
Τα νομικά θέματα που σχετίζονται ή ενδεχομένως θα προκύψουν με τη χρήση της Ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού Καταστήματος της Εταιρίας μας, καθώς και τυχόν ερωτήματα θα ερμηνεύονται σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία, εκτός εάν υπάρχει σχετική πρόβλεψη για το αντίθετο. Όποια διαφορά προκύπτει σχετικά με τους παρόντες Όρους και Συμφωνίες ή από τη χρήση της ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού Καταστήματος θα υπάγεται στη δικαιοδοσία των Ελληνικών δικαστηρίων και μόνον. Η χρήση της παρούσης ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού Καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή της δικαιοδοσίας των Ελληνικών δικαστηρίων για οποιαδήποτε διαφωνία και διαφορά. 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρία με την επωνυμία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» και ΑΦΜ 998649473, (εφεξής καλούμενη «η Εταιρία»), που εδρεύει στον Άλιμο Αττικής, λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των συναλλασσόμενων (επισκεπτών, χρηστών) μαζί της. Για το λόγο αυτό ακολουθούμε με αυστηρότητα την ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών και τηρεί απαρέγκλιτα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Η παρούσα πολιτική αφορά φυσικά πρόσωπα που διενεργούν οιανδήποτε συναλλαγή με την εταιρία και υπό οιανδήποτε ιδιότητα επικοινωνούν ή συνεργάζονται μαζί μας, όπως ενδεικτικά υποψήφιοι  ή ενεργοί πελάτες, καταναλωτές, επισκέπτες ιστοσελίδων, εργαζόμενοι, προμηθευτές, επιτηδευματίες, ιδιώτες, καταναλωτές  ή συνεργαζόμενοι τρίτοι με οποιαδήποτε εταιρία του Ομίλου.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των ως άνω φυσικών προσώπων συλλέγονται και διατηρούνται για τον απαραιτήτως αναγκαίο χρόνο, για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς, τυγχάνουν σύννομης και θεμιτής επεξεργασίας με διαφανή τρόπο, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και κατά τρόπο που εγγυάται την ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά κατάλληλα, συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους όρους και τη σχετική Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρίας.

Με τη χρήση των ιστοσελίδων μας και την υπογραφή της σχετικής δήλωσης συγκατάθεσης, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα, της οποίας οι όροι διέπουν εφεξής τη μεταξύ μας συμβατική σχέση και ενσωματώνονται στους Όρους Χρήσης της κάθε υπηρεσίας μας.

Στοιχεία της Εταιρίας
Εμπορική Επωνυμία: Lovie Cosmetics
Έδρα: Άλιμος
Αριθμός ΓΕΜΗ: 8359201000
Αντικείμενο: Καλλυντικά - Αξεσουάρ

Με την παρούσα Πολιτική καθορίζονται οι Όροι και οι Προϋποθέσεις που τηρούνται από την Εταιρία για την προστασία εν γένει της ιδιωτικότητας των εργαζομένων της, των πελατών της καθώς και λοιπών τρίτων. Ο σκοπός της παρούσας Πολιτικής είναι να σας ενημερώσουμε για το πώς συλλέγουμε, διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που σας αφορούν.

Τί είναι τα Προσωπικά Δεδομένα σας

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία σε χαρτί ή ηλεκτρονικό μέσο, που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν, κατά περίπτωση, στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης, φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, αριθμοί σταθερών και κινητών τηλεφώνων σας, καλούντες και καλούμενοι τηλεφωνικοί αριθμοί, παραλήπτες μηνυμάτων SMS/MMS, στοιχεία τραπεζικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών σας, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αναγνωριστικά στοιχεία εξοπλισμού ή τερματικών συσκευών σας, υπολογιστή, έξυπνου κινητού, tablet, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών σας (log files, cookies κλπ) και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίησή σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, του νόμου 4624/2019, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας καθώς και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε

Επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τη νομοθεσία και προστατεύουμε τα προσωπικά  δεδομένα σας όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή/και αγοράζετε απ’ευθείας ή/και online προϊόντα ή υπηρεσίες μας, όταν καλείτε αριθμούς ή σύντομους κωδικούς μας για την παροχή σε σας πληροφοριών, υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τον τελικό χρήστη (B2C) ή υπηρεσίες για λογαριασμό τρίτων (Β2Β), ή για να λάβετε άλλες υπηρεσίες ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, mobile marketing και σε πληροφορίες ή υπηρεσίες που αφορούν οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της εταιρίας.

Νόμιμη επεξεργασία

Σύμφωνα με το ανωτέρω νομοθετικό πλαίσιο, η Εταιρία θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για τους ακόλουθους σύννομους σκοπούς επεξεργασίας (κατά το άρθρο 6 ΓΚΠΔ), κατά περίπτωση, με τη ρητή συγκατάθεσή σας που μπορείτε ελεύθερα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε, για μία τουλάχιστον από τις ακόλουθες νομικές βάσεις, ήτοι

1) για την εκτέλεση της μεταξύ μας συνεργασίας, σύμβασης ή προσυμβατικής σχέσης μαζί σας, ή

2) για την άσκηση έννομου συμφέροντός μας (υπεύθυνου επεξεργασίας ή τρίτου), ή

3) για την προάσπιση ζωτικού σας συμφέροντος, ή

4) για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση υπεύθυνου επεξεργασίας, ή

5) όταν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, ή

6) για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον.

Συγκεκριμένα:

-Για την διαχείριση των κλήσεών σας για την αναζήτηση πληροφοριών με στόχο την ολοκλήρωση των αιτημάτων, αγορών  και παραγγελιών σας.

-Για να απαντήσουμε σε αιτήματα και ερωτήματά σας, σχετικά με προϊόντα/υπηρεσίες μας καθώς και ενημέρωση και απάντηση σε προτάσεις σας και σχόλια περί βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

-Για να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών, κληρώσεων και διαγωνισμών στους οποίους μπορεί να έχετε συμμετάσχει.

-Για λόγους διασφάλισης της ποιότητας και σκοπούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας, οπότε η τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες μας συνήθως καταγράφεται, όπως σας ενημερώνουμε με ηχογραφημένο εισαγωγικό μήνυμα.

-Για την ανάλυση επισκεψιμότητας  ιστοσελίδων μας και τη βελτίωση της εμπειρίας σας καθώς και για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικές με προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

-Για εσωτερικές λειτουργίες μας και ανάλυση, όπως ανά πάσα στιγμή τις προτιμήσεις σας καλώντας τον αριθμό 2102510514 ή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος του κάθε email που λαμβάνετε από εμάς (unsubscribe).

Αρχές συλλογής και επεξεργασίας

Δικαιώματα αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σκοπό έχει να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων σας που ενδέχεται να συλλέξουμε ως Υπεύθυνοι ή Εκτελούντες Επεξεργασία. Η Εταιρία και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εφαρμόζει τις δέκα Αρχές Επεξεργασίας του ΓΚΠΔ 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα κι εμπιστευτικότητα, αναλογικότητα και λογοδοσία). Η Εταιρία προστατεύει και διασφαλίζει τα οκτώ Δικαιώματά σας ως προς τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση και μη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων βάσει προφίλ, όπως εξειδικεύονται στην ελληνική νομοθεσία). Τα ανωτέρω ισχύουν χωρίς καμία διάκριση και εφαρμόζονται σε όλες τις επεξεργασίες που διενεργούμε και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε είτε αυτοτελώς, είτε μέσω θυγατρικών μας.

Τα εν λόγω δικαιώματα μπορεί να περιοριστούν λόγω υποχρέωσης εφαρμογής άλλου νόμου, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που αιτηθείτε τη διαγραφή δεδομένων, ενώ η Εταιρία υποχρεούται να τα διατηρήσει βάσει νόμου.

● Η Εταιρία θα απαντήσει στην αίτησή σας χωρίς καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση,  εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, οπότε η ανωτέρω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή και του αριθμού των αιτημάτων. Η Εταιρία θα σας ενημερώσει για τυχόν παράταση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης. Η άσκηση των δικαιωμάτων είναι δωρεάν ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει χρέωση αποκλειστικά και μόνο στις περιπτώσεις αποδεδειγμένης κατάχρησης αυτής που θα συνεπάγεται επιπλέον διαχειριστικό κόστος για εμάς.

● Εάν δεν καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας, η Εταιρία θα σας ενημερώσει χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, για τους σχετικούς λόγους και για τη δυνατότητα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων  Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523 Αθήνα, τηλ.: +30 2106475600, email: contact@dpa.gr), καθώς και για το δικαίωμά σας να προσφύγετε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Ποιοι είναι οι τρόποι συλλογής των προσωπικών δεδομένων σας

Η Εταιρία συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα με την αποδοχή όρων χρήσης κάθε υπηρεσίας μας, όπως:

-όταν καλείτε αριθμούς μας ή σύντομους κωδικούς μας, όταν μας στέλνετε email, ή συμπληρώνετε αίτηση ή παραγγελία

-όταν επικοινωνείτε με τα γραφεία μας ή με το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας, και με το τηλεφωνικό μας κέντρο, είτε για αγορές είτε για έκφραση γνώμης, παραπόνων ή σχολίων σας

-όταν μας στέλνετε την ταχυδρομική διεύθυνση έκδοσης ή αποστολής τιμολογίου ή απόδειξης παροχής υπηρεσιών καθώς και λεπτομέρειες κατ’οίκον παράδοσης της παραγγελίας σας

-όταν αγοράζετε ένα προϊόν και/ή  υπηρεσία για να ελέγξουμε την ηλικία σας και να διαπιστώσουμε εάν επιτρέπετε κατά νόμο να συμβληθείτε έγκυρα μαζί μας ή εάν χρειάζεται η συναίνεση ή υπογραφή των γονέων και κηδεμόνων σας

-όταν εγγράφεστε οικειοθελώς σε έντυπους ή ηλεκτρονικούς καταλόγους ώστε να λαμβάνετε έντυπα , ηλεκτρονικά ή με SMS ενημερωτικό υλικό ή άλλο υλικό μάρκετινγκ ή να ανανεώσετε τις προτιμήσεις σας ή κατά τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και έρευνες

-όταν επισκέπτεσθε ιστοσελίδες μας μέσω των οποίων συλλέγουμε, με ρητή συγκατάθεσή σας, μέσω cookies  πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (ΙΡ), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησής σας (browser) κλπ.

-όταν λαμβάνουμε έγγραφα, αιτήματα, παραγγελίες, δικόγραφα, εντάλματα κλ. Τρίτων φορέων, όπως εποπτικές, εισαγγελικές, δικαστικές, φορολογικές αρχές, για τη διερεύνηση εγκλημάτων και την προστασία σας έναντι απάτης ή καταπολέμησης κάθε μορφής εγκληματικότητας και αποτροπής προσβολής εννόμων αγαθών (προστατευόμενα πνευματικά έργα, λογισμικό, μουσική…)

6. Ελαχιστοποίηση, αποθήκευση και διαγραφή των δεδομένων σας

Η Εταιρία θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά νόμο προσωπικά σας δεδομένα για να συνδεθείτε με ηλεκτρονικές πλατφόρμες και υπηρεσίες μας, για να αγοράσετε προϊόντα/υπηρεσίες, για να επικοινωνήσετε μέσω ιστοσελίδων με άλλους χρήστες ή για να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες.

Η Εταιρία μας διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται από τους συμβατικούς όρους κάθε υπηρεσίας ή προβλέπεται κατά περίπτωση από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας, ενώ στη συνέχεια τα ανωνυμοποιεί ή τα καταστρέφει.  Σε περίπτωση που οποιοδήποτε αίτημα συνεργασίας σας με την Εταιρία δεν γίνει αποδεκτό, τα δεδομένα θα τηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών. Σε περίπτωση δικαστικής αντιδικίας, τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν θα τηρούνται μέχρι τη λήξη της εκκρεμοδικίας ακόμα και σε περίπτωση υπέρβασης του ανώτερου προβλεπόμενου  χρονικού διαστήματος των είκοσι (20) ετών.

Μπορείτε να μας ρωτήσετε και να πληροφορηθείτε ποια δεδομένα συλλέγουμε για σας και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε, συμπληρώνοντας σχετική αίτηση που έχουμε διαθέσιμη, εκτός εάν η διατήρησή τους επιβάλλεται από το νόμο για φορολογικούς, αποδεικτικούς ή δικαστικούς σκοπούς και για δίωξη παράνομων πράξεων.

Πολιτική Cookies

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία E-Privacy 2009/136/ΣΕ (η οποία θα αντικατασταθεί με τον Κανονισμό ePrivacy) και τις από 25.2.2020 Οδηγίες της ΑΠΔΠΧ, η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των “cookies”. Πρόκειται για διαδικτυακά εργαλεία συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που προέρχονται από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή συνεργαζόμενες ιστοσελίδες τρίτων φορέων, προκειμένου να μετρηθεί η επισκεψιμότητα, να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας μας και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών μας.

Κατά τη χρήση της δικής μας ιστοσελίδας, γίνεται επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας από τρίτους, όπως κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης, π.χ. Google Analytics, Facebook social plug-ins, + κλπ., χωρίς ουδεμία εμπλοκή, επιρροή ή έλεγχο εκ μέρους της Εταιρίας και διαβιβάζονται είτε εντός είτε εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (27 κράτη-μέλη ΕΕ συν Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία), για τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι εν λόγω τρίτοι. Αν δεν επιθυμείτε τρίτα μέρη, όπως Google, Facebook, Twitter, να λαμβάνουν πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησής σας, όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες της Εταιρίας μπορείτε να εξαιρεθείτε από τους όρους που παρέχονται από την εκάστοτε Πολιτική Χρήσης που υπάρχει στην ιστοσελίδα κάθε τέτοιου τρίτου μέρους. Παρότι τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης (browsers) αποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας να μην αποδεχτείτε τα cookies, ή να σας ζητείται να αποδεχτείτε το κάθε ένα από αυτά χωριστά. Πλην όμως, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε εσάς δυνατοτήτων περιήγησης σε κάθε διαδικτυακή ιστοσελίδα καθώς και την εμπειρία χρήσης.

Διαβίβαση δεδομένων σας σε τρίτους

Κατά κανόνα η Εταιρία μας δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο όταν λειτουργούμε ως ενδιάμεσοι και στην έκταση που αυτό επιβάλλεται για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας και να εκπληρώσουμε αιτήματα σχετικά με τις εκ μέρους μας παρεχόμενες υπηρεσίες. Τέτοια τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι επίσημοι κρατικοί και εποπτικοί φορείς (π.χ. διωκτικές και εισαγγελικές αρχές, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ΑΠΔΠΧ, ΕΕΤΤ, ΑΔΑΕ, εποπτικές αρχές), όταν κληθούμε να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία και να αποτρέψουμε σε βάρος μας και σε βάρος των πελατών μας έκνομες ενέργειες (π.χ. τηλεπικοινωνιακή απάτη, εξύβριση, προσβολή προσωπικότητας κλπ.). Μπορεί ακόμα οι τρίτοι να είναι εταιρίες τηλεπικοινωνιών, τηλεοπτικοί σταθμοί, cloud providers, νοσηλευτικά ιδρύματα, επαγγελματικοί σύλλογοι, πάροχοι οπτικοακουστικού περιεχομένου, ακτοπλοϊκές εταιρίες, συστήματα κράτησης θέσεων και άλλα παγκόσμια συστήματα διανομής.

Στην Εταιρία μας επιλέγουμε αξιόπιστους παρόχους και προσπαθούμε να θέτουμε συμβατικούς περιορισμούς σε τρίτους που λαμβάνουν τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να διασφαλίσουμε τη σύννομη χρήση τους. Δεν μπορούμε, όμως, να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν  ή θα αποκαλύψουν τα δεδομένα αυτά, χωρίς την άδειά σας. Γι’ αυτόν  τον λόγο σας συνιστούμε να εξετάζετε προσεκτικά τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων τυχόν τρίτων παρόχων /προμηθευτών, των οποίων προϊόντα ή υπηρεσίες αγοράζετε μέσω των ιστοσελίδων μας.

Προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών κατά βάση εντός και εξαιρετικά εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) βάσει αποφάσεων επάρκειας της ΕΕ, εταιρικών δεσμευτικών κανόνων, τυποποιημένων συμβάσεων και εγκεκριμένων κωδίκων δεοντολογίας.

Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και τυγχάνουν επεξεργασίας, σύμφωνα με τα κατάλληλα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας.  Η Εταιρία έχει εκπαιδεύσει προσηκόντως το προσωπικό της και δεσμεύει όλους τους συνεργάτες της, οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό της ως Εκτελούντες την Επεξεργασία με συμβάσεις που διέπονται από τα εχέγγυα και τις διασφαλίσεις του ΓΚΠΔ, καθώς αναγνωρίζουμε υπεύθυνα τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, tokenisation, χρήση  firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικοί έλεγχοι, συμμόρφωση προς διεθνή πρότυπα ασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας.

Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας ανά τύπο επεξεργασίας, την οποία μπορείτε οποτεδήποτε και ελεύθερα να ανακαλέσετε με επικοινωνία μαζί μας.

Προβολή στοχευμένων διαφημίσεων

Εφόσον μας έχετε δώσει έγγραφη συγκατάθεση ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα σας μαζί με άλλες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, μετά από ανθρώπινη παρέμβαση του εμπορικού μας τμήματος, ώστε να προβάλουμε διαφημίσεις σχετικές με τις προφανείς προτιμήσεις σας, στην ιστοσελίδα μας ή σε κάποια άλλη ιστοσελίδα.

Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα εργαλεία εντοπισμού και αξιολόγησης του καταναλωτικού σας προφίλ και των εν γένει προτιμήσεών σας με άλλες προσωπικές πληροφορίες (όπως τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου) για να προβάλουμε διαφημίσεις ή να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές. Επιπλέον, δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους, ώστε εκείνοι να έχουν τη δυνατότητα να σας αποστέλλουν αντίστοιχες διαφημίσεις, εκτός εάν έχετε ρητά συναινέσει σε αυτές.

Αν επιθυμείτε να σταματήσουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις ή προσφορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος κάθε ηλεκτρονικού μηνύματος που τυχόν λάβατε από εμάς (unsubscribe).

Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων

Οι ιστοσελίδες της Εταιρίας μας ενδέχεται να περιέχουν  συνδέσμους που οδηγούς σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων, ανεξάρτητων φορέων, όπως ενδεικτικά, εταιριών τηλεπικοινωνιών, παροχής περιεχομένου, παραγωγών θεαμάτων, επαγγελματιών, παροχών υπηρεσιών μεταφοράς, παροχών υπηρεσιών πληρωμών κλπ., οι οποίες λειτουργούν και συντηρούνται αποκλειστικά από αυτούς, και τις οποίες δεν ελέγχουμε, όπως προαναφέραμε. Συνεπώς, εμείς δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, τις ενέργειες ή τις πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις αντίστοιχες πολιτικές προστασίας δεδομένων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, καθώς ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από τη δική μας.

Μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία

Η Εταιρία δεν επιτρέπει τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας για μετάδοση μαζικών ή ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (spam). Ακόμη, δεν επιτρέπουμε την αποστολή μηνυμάτων από και προς τους πελάτες μας τα οποία χρησιμοποιούν  ή περιέχουν μη έγκυρες ή παραποιημένες επικεφαλίδες, μη έγκυρα ή μη υπαρκτά ονόματα χώρου (domain names), τεχνικές απόκρυψης προέλευσης του κάθε μηνύματος, ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες ή παραβιάζουν τους όρους χρήσης ιστοσελίδων. Δεν επιτρέπουμε με κανέναν τρόπο, τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γενικών πληροφοριών των πελατών και των συνδρομητών μας, μέσω της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας. Δεν επιτρέπουμε και δεν εξουσιοδοτούμε καμία προσπάθεια χρήσης των υπηρεσιών μας με τρόπο που θα μπορούσε να βλάψει, απενεργοποιήσει, επιβαρύνει οποιοδήποτε μέρος των υπηρεσιών μας ή να παρεμποδίσει οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει σύννομα τις υπηρεσίες μας.

Αν θεωρήσουμε πως γίνεται κάποια μη εξουσιοδοτημένη ή ακατάλληλη χρήση σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, μπορούμε, χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να εμποδίσουμε μηνύματα από έναν συγκεκριμένο χώρο στο διαδίκτυο (domain), έναν διακομιστή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή μια διεύθυνση ΙΡ. Έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε αμέσως οποιονδήποτε λογαριασμό κάνει χρήση των υπηρεσιών μας, ο οποίος κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια μεταδίδει ή συνδέεται με τη μετάδοση οποιωνδήποτε μηνυμάτων που παραβιάζουν την παρούσα πολιτική.