Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{ order.total_cost }} {{ order.discounted_cost }}

Lovie Cosmetics  –  μια ιστορία Ομορφιάς!
08/11/2021

Lovie Cosmetics  –  μια ιστορία Ομορφιάς!

Lovie Cosmetics  –  μια ιστορία Ομορφιάς!

Αμιγώς ελληνική εταιρεία που από το 1995 εισάγει, εξάγει και εμπορεύεται προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος καθώς και συναφή αξεσουάρ.  Το 2003 η Χρήστος Αυγέρης & Σια Ε.Ε. δημιούργησε και κατασκεύασε στην Ε.Ε. την πετυχημένη και πλέον επώνυμη προσωπική της σειρά Lovie ,  αρχικά με είδη μακιγιάζ και σταδιακά με πλήρεις σειρές προϊόντων περιποίησης και καλλωπισμού προσώπου, χεριών, ποδιών, σώματος καθώς και συναφών επαγγελματικών ειδών.

Μόνιμη επιδίωξη της εταιρείας Lovie Cosmetics είναι να παρακολουθεί όλες τις πρωτοποριακές τάσεις στον τομέα της κοσμετολογίας και να προσφέρει ότι πιο πρωτότυπο επιβάλλει η μόδα. Με ασύγκριτη γκάμα,  εξαιρετική ποιότητα και παράλληλα ασυναγώνιστες τιμές, η Lovie Cosmetics διεκδικεί ηγετική θέση στην προτίμηση της μοντέρνας ελληνίδας. Η ποικιλία των προϊόντων της εμπλουτίζεται με εισαγωγές παρομοίων ειδών και αξεσουάρ από την Ε.Ε. και Ασία, ενώ διαθέτει την αποκλειστικότητα των προϊόντων SMARTNAILS και KONAD STAMP – για περισσότερες πληροφορίες www.smartnails.gr και www.konadnail.gr

Στον τομέα της λιανικής πώλησης, η εταιρεία διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων λεπτομέρειες των οποίων θα βρείτε στην ενότητα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.  Τα προϊόντα της διατίθενται επίσης και στον εκθεσιακό χώρο του ΜΕΤΡΟ στο σταθμό Συντάγματος – ημερομηνίες συμμετοχής στην ενότητα ΝΕΑ. Παράλληλα μέσω του site της Εταιρείας, ο επισκέπτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό κατάστημά της όπου μπορεί να δει και να παραγγείλει εύκολα on line όλα τα είδη της με τους όρους και τρόπους που περιγράφονται.
 
Η Εταιρεία δραστηριοποιείται και στο τομέα της χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα και εξαγωγών στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε εκθέσεις του κλάδου όπως ΡΟΤΑ-Δωροέκθεση, Φεστιβάλ Ομορφιάς, Fauxbi Intermoda και Beauty σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα και στο διεθνή χώρο Intercharm στη Ρωσία, Beauty World  στο Ντουμπάι & Γερμανία και Cosmoprof, Ιταλία. 

Τέλος, μέσω του site της Εταιρείας, ο επισκέπτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό κατάστημά της όπου μπορεί να δει και να παραγγείλει εύκολα on line όλα τα είδη της με τους όρους και τρόπους που περιγράφονται.

Τα προϊόντα Lovie παρασκευάζονται σε Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής καλλυντικών προϊόντων εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ σύμφωνα με τους Κανόνες Ορθής Παρασκευής Καλλυντικών Προϊόντων, όπως καθορίζονται από το πρότυπο ποιότητας ISO GMP 22716:2007. Για κάθε προϊόν διενεργούνται όλοι οι απαραίτητοι φυσικοχημικοί & μικροβιολογικοί έλεγχοι σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας οι οποίοι διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και την ασφάλεια του καταναλωτή. Τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στην Ευρωπαϊκή Πύλη καταχώρησης καλλυντικών προϊόντων.